Изгодни оферти всеки ден

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B, 1450 W, 15 бара, 1,8 л, Черен

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B, 1450 W, 15 бара, 1,8 л, Черен

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B, 1450 W, 15 бара, 1,8 л, Черен

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B е машина, която прави ароматно кафе със страхотен каймак, лесна е за поддръжка, разполага с различни опции и настройки, а чудесното капучино и еспресо, което предлага, ще ви накарат да се насладите на отлична топла напитка през сутрините и следобедите. Благодарение на системата „LatteCrema“ ще отпиете от кремообразно капучино с плътна и нежна млечна пяна, направени на правилната температура. Технологията смесва парата, въздуха и млякото в точните пропорции, за да осигури най-добрата пяна за вашите млечни напитки с кафе.

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B, 1450 W, 15 бара, 1,8 л, Черен

Интуитивен интерфейс.
Лесна поддръжка.
Различни настройки.
Мощност 1450 W.
Налягане 15 бара.
Капацитет на воден резервоар 1.8 л.
Капацитет отделение за кафе 250 гр.
Система „LatteCrema“.
Вградена мелничка.
13 настройки за смилане.
Система за почистване.

Виж тук

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B има вградена мелничка, която разполага с 13 настройки за смилане. Полувате фино и равномерно смляно на прах кафе с отличен аромат. Коничната мелница е от неръждаема стомана, а нивото на смилане може да се регулира лесно и ръчно, в зависимост от вашите вкусове и избор на тип кафе. Машината е удобна за ползване – има интуитивен интерфейс на LCD екрана. Можете да си приготвите две напитки едновременно.

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B предлага следните напитки: Cappuccino, Flat White, Latte Macchiato, Espresso, кафе, дълго кафе, мляко с пяна или гореща вода за чайове и запарки. С функцията „My“ ще можете да влезете в специалното меню с рецепти, които могат лесно да бъдат персонализирани и запазени. Освен това можете да променяте интензивността на вкуса, да изберете количеството кафе, да изберете количеството мляко. Кафеавтоматът има две отоплителни системи, които работят едновременно и се грижат за пълния контрол на температурата на приготвените напитки.

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B, 1450 W, 15 бара, 1,8 л, Черен

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B, 1450 W, 15 бара, 1,8 л, Черен

С избирането на бутона „cleaning“ кафеавтоматът ще извърши автоматичен цикъл на почистване. Машината е лесна за поддържка, а в каната има вградена система за почистване: активирайте функцията след приготвяне на млякото и всички компоненти, които са влезли в контакт с млякото, ще бъдат почистени с гореща вода и пара. Каната за мляко се разглобява лесно и компонентите могат да се почистват и в съдомиялна машина. Кафеавтоматът има автоматичен процес на декалцификация и се препоръчва да се използва само препарат за премахване на котлен камък De’Longhi EcoDecalk.

Сред другите функции на кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B са: противокапкова система, автоматично изключване, термостат, индикатор за нивото на водата, система за запаметяване, филтриране на водата. Машината разполага с подвижен контейтер за мляко, както и подвижен съд за мазнина/течности.

Водният филтър De’Longhi предпазва кафеавтомата от образуването на варовикови отлагания и работи за отстраняване на примесите от водата, по този начин подобрявайки вкуса на кафето. При нормална употреба може да се използва в продължение на два месеца, след това е необходимо да бъде заменен с нов филтър.

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B има стилен и модерен дизайн, цветът му е черен. Има мощност 1450 W, налягане на помпата 15 бара. Капацитетът на водния резервоар е 1.8 л., а на отделението за кафе 250 гр.
Размерите на машината са следните: ширина 238 мм, дълбочина 430 мм, височина 340 мм, тегло 9 кг.
Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 23.260.B, 1450 W, 15 бара, 1,8 л, Черен е с производител DeLonghi.

  , , ,