Изгодни оферти всеки ден

Пералня Beko WTE7502B0, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++

Пералня Beko WTE7502B0, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++

Пералня Beko WTE7502B0, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++

Пералня Beko WTE7502B0 е с предно зареждане има модерен дизайн и е бяла на цвят. Капацитетът й е 7 кг, а енергийният й клас е A+++, което я прави изключително икономична. Центрофуга 1000 об/мин.

Пералня Beko WTE7502B0, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++

Модерен дизайн.
Капацитет 7 кг.
Изключително икономична.
15 програми.

Виж тук

Пералнята има 15 на брой програми и сега ще ви запознаем по-подробно с 10 от тях:

Програма Baby Protect е създадена за облекла, изискващи специални грижи, като бебешки дрешки или облекла на хора, които страдат от алергии или чувствителна кожа. Тя е с комбинирани цикли на интензивно пране и изплакване.

Пералня Beko WTE7502B0, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++

Пералня Beko WTE7502B0, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++

Dark care е специална програма за тъмни или цветни синтетични или памучни дрехи с възможност за избледняване. Програмата изпира при ниска температура и ниска скорост на центрофугиране с бавни механични движения и наливане на повече вода в цикъла на изплакване. Важно е да се отбележи, че за тъмното пране са препоръчителни течните перилни препарати или шампоан за вълна.

Пералня Beko WTE7502B0 има и специална програма за ризи, която предлага по-малко механични движения, а температурата е установена на 40 ºC, за да се осигури минимизиране на повредите по ризите.

Програма Sport е още една чудесна програма, предвидена за всички, които обичат спорта и тренировките. Тя пере при 40 °C и се препоръчва за леко замърсени синтетични/памучни спортни дрехи.

Програмата Xpress Super Short 14` е подходяща за малко количество леко замърсени дрехи без петна, които са използвани само веднъж. Супер кратката експресна програма изпира 2 кг пране при температура 0-30 ºC и то само за кратките 14 минути.

Daily Express е програма за ежедневно експресно пране и пере бързо леко замърсено памучно пране без петна, особено дрехи, които са носени само веднъж. Можете да заредите пералнята при пълен капацитет и да изперете при 30 ºC и то само за 39 минути. Програмата позволява пране при всички температури между 0-90 ºC.

Програмата за вълна изпира деликатно, за да се избегне разтягането или промяната на формата на дрехите.

Програма ръчно пране позволява безопасно да изперете деликатните тъкани като коприна или кашмир.

Макс. 40 е програма, създадена за едновременно пране на синтетични и памучни дрехи при едно пране.

Програма Pet hair removal е едно чудесно решение за любителите на животни. Има функция за отстраняване на косми от прането по време на перилния цикъл. При нейния избор машината добавя цикъл на предпране и изплакване към обикновения цикъл.

Специални функции: Показване оставащо време. Система за контрол на водния излишък. Ел. система за контрол на баланса. Следване на основни програми. Информация на дисплея. Програма отложен старт.

Размерите на пералнята са (височина x ширина x дълбочина см) 84 x 60 x 45 . Барабан AquaWave. Ниво на шума при центрофугиране 75 dB(A). Ниво на шума при пране 64 dB(A). Производител е BEKO.

Пералня Beko WTE7502B0 е чудесен избор за всеки дом.

  , , , ,