Изгодни оферти всеки ден

Пералня Beko WTV6532BO, 6 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, Бяла

Пералня Beko WTV6532BO, 6 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, Бяла

Пералня Beko WTV6532BO, 6 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, Бяла

Beko WTV6532BO е пералня с предно зареждане има стилен и модерен дизайн и е с капацитет 6 кг. Енергийният й клас е A+++, което я прави изключително икономична. Центрофуга 1000 об/мин.

Пералня Beko WTV6532BO, 6 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, Бяла

Модерен дизайн.
Технология Silent Tech.
Тиха при работа.
Икономична.

Виж тук

Уредът е тих при работа благодарение на технологията Silent Tech на Веко. Страничната стена, разработена по технологията silent tech, намалява вибрациите.

Вече не трябва да се притеснявате за тъмните си дрехи, когато попаднат в пералната машина. Beko WTV6532BO има специална програма за тъмно оцветени синтетични или памучни дрехи, която е подходяща за тъмни или цветни облекла. Тя изпира при ниска температура и скорост на центрофугиране с бавни механични движения и наливане на повече вода в цикъла на изплакване. Програмата за грижи за тъмни дрехи пере при половин натоварване и 30-40 ºC. Важно е да се отбележи, че за тъмното пране се препоръчват течни перилни препарати или шампоан за вълна.

Също така пералня Beko WTV6532BO има и специална програма за ризи, която предлага по-малко механични движения, а температурата е установена на 40 ºC.

Daily Xpress пък – програмата за ежедневно експресно пране, е подходяща за леко замърсено памучно пране без петна, особено дрехи, носени само веднъж. Можете да заредите пералнята при пълен капацитет и да изперете при 30 ºC само за 38 минути. Програмата позволява пране при всички температури между 0-90 ºC.

Програмата Baby Protect пък е разработена за облекла, изискващи специални грижи, като бебешки дрешки или облекла на хора, които страдат от алергии или чувствителна кожа.

Handwash е още една полезна програма, която позволява безопасно да изперете деликатните тъкани, подходящи за ръчно пране, като коприна или кашмир.

Beko WTV6532BO разполага и с програма за спортни облекла, специално за всички, които обичат спорта и тренировките. Тя пере при 40 °C и се препоръчва за леко замърсени синтетични/памучни спортни дрехи.

Програмата за вълна изпира деликатно вълнените дрехи като осигурява изпирането им без повреда.

Макс. 40 е програма, създадена за едновременно пране на синтетични и памучни дрехи при едно пране.

Функции и безопасност: Отстраняване на животинска козина. Следване на основни програми. Блокиране на бутоните по време на работа. Програматор центрофуга. Система за регулиране на разхода. Информация на дисплея.

Среден годишен разход на вода 8800 л. Ниво на шума при центрофугиране 75 dB(A). Ниво на шума при пране 58 dB(A). Размерите на пералнята са: ширина 60 см, височина 85 см, дълбочина 45 см. Отваряне на прозореца 155 (градуса). Теглото й е 57 кг.

Пералня Beko WTV6532BO е една чудесна придобивка за всеки дом.

  , , , , ,