Изгодни оферти всеки ден

Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, Mini LCD, Бяла

Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, Mini LCD, Бяла

Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, Mini LCD, Бяла

Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3 е с предно зареждане има стилен и модерен дизайн и е бяла на цвят. Капацитетът й е 7 кг, а енергийният й клас е A+++, което я прави изключително икономична. Пералнята има 15 на брой програми. Центрофуга 1000 об/мин.

Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, Mini LCD, Бяла

Модерен дизайн.
Изключително икономична.
15 програми.
Технология AquaFusion.
Технологията Silent Tech.

Виж тук

Пералнята има изключително голяма врата – 34 см, за да може лесно да се зареди дори и с най-обемното пране като одеяла, чаршафи, хавлии.

Пералнята разполага със специално отделение, подходящо за течни и концентрирани течни препарати и дава възможност за използването им с опция за отложен старт.

Специално разработената технология AquaFusion в пералните машини на Веко помага да се възползвате максимално от енергията, водата и препарата.
Технологията Silent Tech пък намалява вибрациите заедно със специалните програми, двигателя и допълнителната изолация.

Нагревателният елемент е основен компонент на пералните машини, а този на пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3 се характеризира с перфектна технология за покритие от никел, което води до 50% по-малка грапавост на повърхностите и осигурява отлична защита срещу корозия. Освен това намалява натрупването на котлен камък с 40%. Нагревателят Hi-tech има удължен експлоатационен живот до 100 пъти в сравнение със стандартните нагревателни елементи.

Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, Mini LCD, Бяла

Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, Mini LCD, Бяла

Пералнята има 15 програми, сред които:

Програма Dark Care – специално разработена за тъмно оцветени синтетични или памучни дрехи, подходяща за тъмни или цветни облекла с възможност за избледняване. Програмата изпира при ниска температура и ниска скорост на центрофугиране с бавни механични движения и наливане на повече вода в цикъла на изплакване. Пере при половин натоварване и 30-40 ºC. Важно е да се отбележи, че за тъмното пране се препоръчват течни перилни препарати или шампоан за вълна.

Програмата Xpress Super Short е подходяща за малко количество леко замърсени дрехи без петна, като чорапи, хавлии, чаршафи и тениски, които са използвани само веднъж. Супер кратката експресна програма изпира 2 кг. пране при температура 0-30 ºC и то само за 14 минути.

Програмата за ризи предлага по-малко механични движения, а температурата е установена на 40 ºC, за да се осигури минимизиране на повредите по тях.

Daily Express – програмата за ежедневно експресно пране, е създадена да пере бързо леко замърсено памучно пране без петна, особено дрехи, които са носени само веднъж. Можете да заредите пералнята при пълен капацитет и да изперете при 30 ºC само за 38 минути. Програмата позволява пране при всички температури между 0-90 ºC.

Програма Handwash позволява безопасно да изперете деликатните тъкани, подходящи за ръчно пране, като коприна или кашмир.

Функцията за отстраняване на косми от домашни любимци ще зарадва всички любители на животни. При избор на тази функция машината добавя цикъл на предпране и изплакване към обикновения цикъл. Благодарение на това интелигентно решение космите се отстраняват от прането по ефективен начин, решавайки един от основните проблеми на любителите на домашни животни.

Програмата за спортни облекла пък е за всички, които обичат спорта и тренировките. Тя пере при 40 °C и се препоръчва за леко замърсени синтетични/памучни спортни дрехи.

Mix 40 е създадена за едновременно пране на синтетични и памучни дрехи при едно пране.

Размерите на пералнята са: ширина 60 см, височина 84 см, дълбочина 45 см. Отваряне на прозореца 170 градуса. Ниво на шума при центрофугиране 75 dB(A). Ниво на шума при пране 64 dB(A). Производител е BEKO.

Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 кг, 1000 об/мин, Клас A+++, Mini LCD, Бяла е чудесен избор за всеки дом.

  , , , , , ,