Изгодни оферти всеки ден

Телевизор LED Horizon, 20″ (51 см), 20HL719H, HD

Телевизор LED Horizon, 20" (51 см), 20HL719H, HD

Телевизор LED Horizon, 20″ (51 см), 20HL719H, HD

Телевизор LED Horizon 20HL719H е с елегантен дизайн, който ще придаде допълнителен стил на интериора във вашия дом. Той с диагонал на екрана от 51 см, с High Definition качество на изображението, резолюция 1366 x 768, а аудио системата му е Nicam Stereo.

Телевизор LED Horizon, 20" (51 см), 20HL719H, HD

Елегантен дизайн.
Clear Motion Engine.
Отлични контраст и яркост.

Виж тук

Този чудесен LED телевизор ще ви зарадва с отличните си контраст и яркост. Благодарение на LED технологията можете да се насладите от най-тъмните до най-светлите нюанси в детайлите на картината.

Телевизор LED Horizon, 20" (51 см), 20HL719H, HD

Телевизор LED Horizon, 20″ (51 см), 20HL719H, HD

Clear Motion Engine е стандарт за изключително качество на движещи се изображения, комбинирайки ги с видео обработка със скорост на опресняване на всеки кадър и определяне броя на кадрите в секунда. Той дава и възможност за регулиране на фоновата светлина.

Можете да гледате DVD или други устройства за възпроизвеждане на аудио/видео съдържание посредством USB 2.0 порта. Записвайте концертите на любимите си изпълнители, както и всички филми и сериали, които обичате, използвайки вградената функция PVR.

Слотът за CI модул ви позволява да замените класическия декодер за телевизия, предлаган от цифровите и кабелни оператори. Той има няколко основни предимства в сравнение с класическите декодери: не използва кабели; поставя се директно в телевизора; разполага със собствено дистанционно управление, но можете да сменяте канала и с това на телевизора; има по-добра енергийна ефективност, с по-малко вредно въздействие на околната среда.

Подкрепяйки концепцията за „зелена“ околна среда, гамата телевизори Horizon предлага актуални технологии за намаляване консумацията на енергия.

Телевизор LED Horizon 20HL719H е чудесен избор за вашия дом.

  , , , , ,