Изгодни оферти всеки ден

Хладилник- фризер Gorenje NRK6191CX , Енергиен клас А+, Обем 325 л., Сив металик

Хладилник- фризер Gorenje NRK6191CX , Енергиен клас А+, Обем 325 л., Сив металик

Хладилник- фризер Gorenje NRK6191CX , Енергиен клас А+, Обем 325 л., Сив металик

Хладилник- фризер Gorenje NRK6191CX е стандартен модел има елегантен и модерен дизайн, а цветът му е сив металик. Уредът разполага с вътрешно LED осветление има реверсивни врати (смяна на посоката на отваряне). Обемът на хладилника е от 230 литра, а този на фризера е 95 литра. Енергийният клас на уреда е A+.

Хладилникът има 4 рафта от стъкло, поставка за бутилки, кутия за съхранение на лед/яйца, 2 SimpleSlide рафта на вратата с регулируема височина, Crisp зона с контрол на влажността, SpaceBox XXL чекмедже, предвидено за по обемните храни, за да можете да ги съхранявате удобно и лесно.  Фризерът разполага с 3 чекмеджета. Има копче за бързо замразяване. Капацитетът му за замразяване е 5 кг./24 ч.

Хладилник- фризер Gorenje NRK6191CX разполага с функцията EcoMode – енергоспестяваща програма, MultiFlow 360°C – охлаждаща система, която осигурява постоянна и равномерна циркулация на хладен въздух. Уредът разполага с технологията IonAir, чиято функция е да симулира естествения процес на йонизация. По този начин храната може да се съхрани свежа за по-дълъг период от време.

Климатичният му клас е N, ST, T. Неговата издръжливост без захранване е 21 часа. Нивото на шума е 42 dB. Мощност при включване 120 w.

Размерите на уреда са (ШхВхД): 60 × 185 × 64 см. Производител на Хладилник- фризер Gorenje NRK6191CX , Енергиен клас А+, Обем 325 л., Сив металик е Gorenje.

  , , , ,